Még nem tudod, hogy mire van szükséged?
Olvass bele az albumba!

Gyere és tarts velünk, találkozzunk végre élőben!

Tanulj, regenerálódj, kerülj egyensúlyba önmagaddal, személyes workshopjainkon, ahol minden a testeddel kapcsolatos kérdésre választ találsz majd!

Egy délután, ami rólad szól...

Következő indulás:
MÁJUS 13. SZOMBAT
14-17 ÓRA

Helyszín: Geli Studio:
1028 Budapest Kővári út 1-7.

Rólad

rólad anyaként, rólad a szülés utáni testedben, rólad nőként. Rólad és arról, hogyan legyél jól.  Hogyan gyógyítsd a szétnyílt hasizmot, a gátizmaidat és a lelkedet. Hogyan hozd újra egyensúlyba magadat, hogyan ne legyél egyedül abban a szerepben, amiben igazából sosem vagy egyedül, mégis néha a legmagányosabb hivatásnak érzed a világon.  


 Mire számíthatsz?

Megértheted mi és hogyan változott meg a testedben. - Majd elindulunk az úton, ahol regeneráljuk a testet, együtt. Megtanuljunk, hogyan tudsz fokozatosan visszatérni a mozgáshoz.Közösen gyakorolunk. -  Megismerkedünk a helyes légzésmintával, és annak kapcsolatával a hasizmok és a gátizmok tekintetében. Átvesszük milyen gyakorlatokkal regeneráld a szétnyílt hasizmot. Beszélgetünk az anyaságról és az azzal járó lelki terhekről. - Hogy utána visszataláljunk az új önmagunkhoz.Megtanuljuk kontrollálni a medencefenék izmait. - Majd az anyaság tükrén keresztül, újra megismerjük a bennünk élő Nőt!


Kinek?

Szülés után 6. héttől kezdve, akár a szülés után 2 évvel is, minden nőnek!

Ár: 15. 000 Ft

erre van szükségem

" you wanting a sign is a sign"

Jelentkezési határidő: 04.28.
Kérdésed van?
Görgess lejjebb, vagy írj nekünk

A Rólad alkotói

Mi úgy döntöttünk nem várunk tovább, és hiszünk benne, hogy a kettőnk találkozása nem puszta véletlen, hanem valami csodálatos dolog kezdete. Egy gyógytornász, aki szíve szerint az egész világot meggyógyítaná, és egy kismama és női jógaoktató, perinatális tréner, aki ha tehetné, a világ összes anyukáját a szívéhez ölelné. Ezek vagyunk mi, Timi és Viki, és már csak arra várunk, hogy te is elhidd, hogy ez a te jeled, hogy ideje velünk tartanod. 

Szakemberektől, nálunk biztonságban leszel.

Somay-Kovács Tímea okleveles fizioteraputa segít a testi regenerációban, míg Koleszár-Tóth Viktória perinatális tréner, jógaoktató segít kapcsolódni önmagadhoz, női jóga és relaxációs gyakorlatokkal. 


3 óra, ami rólad szól.

Találkozzunk személyesen, ahol együtt értjük meg a testünkben zajló folyamatokat, ahol együtt veszünk mély lélegzetet és kapcsolódunk egy megtartó, barátságos közegben. Vidd haza magaddal munkafüzet

A személyes találkozás mellett, egy jó adag útravalóval is szolgálunk neked, otthoni gyakorlatok és feladatok formájában. 
 


Csak te kellesz

Minden eszközt biztosítunk, neked csak igent kell mondani.

írok nektek

Mi a következő lépés?

1

2

3

Kattints a kiválasztott workshop alatt az ez kell nekem gombra, majd regisztrálj magadnak egy fiókot a Testalbumra, a Memberspace rendszerén keresztül.

Sikeres fizetés után átírányítunk a workshop oldalára, ahol a legfontosabb információkon kívül az extra letölthető anyagokat találod majd.

Hamarosan találkozunk! Mi már alig várjuk!

Gyakran Ismételt Kérdések

Mikor érdemes jelentkezni?

Mikor érdemes jelentkezni?

Jelentkezz minél hamarabb, workshopjaink limitált résztvevővel indulnak, nehogy lemaradj.

Mit hozzak magammal?

Mit hozzak magammal?

A szőnyeget, frissítőt és torna eszközöket mi biztosítjuk, gyere kényelmes öltözetben.

Hány főnél indul el biztosan a workshop?

Hány főnél indul el biztosan a workshop?

Minimum 5 résztvevő esetén indul el, ellenkező esetben a teljes árat visszatérítjük. 

Érkezhetek a kisbabámmal?

Érkezhetek a kisbabámmal?

Szülés utáni workshopjaink az anyák testi-lelki regenerációjáról szól, szeretnénk ha a figyelem csak rajtad lenne, így kérlek a picik maradjanak otthon. 

Mégsem tudok eljönni, visszakaphatom a befizetett összeget?

Mégsem tudok eljönni, visszakaphatom a befizetett összeget?

Amennyiben minimum 1 héttel az indulási dátum előtt, ezt írásban jelzed felénk, a teljes összeget visszatérítjük. Amennyiben a kiírt dátum előtt 7 naptári napon belül szeretnéd visszavonni a jelentkezésedet, több mint 48 órával a workshop előtt az összeg 50%-át tudjuk visszatéríteni, azon belül pedig nem tudunk visszatérítést adni. .

Szeretnél valami ingyeneset?

Iratkozz fel, hogy hozzáférhess az ingyenes tudástárunkhoz!

Thank you for subscribing!

Kövesd a fejezeteket Instagramon

@testalbumstudio