Ismerd meg a történetünket

Az albumról

A történet

A Testalbumról

A Testalbum azért jött létre, hogy minél több ember számára elérhetővé és szerethetővé tegye a gyógytornát, a tudatos testmozgást és a regenerációt, egy egészségesebb testképért. Ahogy az album is oldalakból, fejezetekből áll, úgy a testünk különböző részei, funkciói is finoman simulnak egymásra. A Testalbum körbeöleli az életed, vezet és kísér a mindennapokban. Hisz az elfogadásban, a szerető és bizalmi környezet erejében, ellentétben a tradicionálisan szigorú és konzervatív gyógytorna keretrendszerével. Egy albumot végigolvasni és megismerni oldalról-oldalra, türelmet és kitartást igényel. Ugyanígy elkötelezettséget kíván tőlünk a tudatos testmozgás, de ha egyszer elkezded, csak úgy mint ezt az albumot, nem fogod tudni letenni. 

Filozófia

Célunk, hogy háttértől függetlenül, minél több ember számára elérhetővé és szerethetővé tegye a preventív, tudatos testmozgást és a regeneráció lehetőségét.

Timi és Márk

Az alapítókról

Az album a mi szerelmi történetünk, amit egymást kiegészítve, nagy adag humorral és még nagyobb szakmaisággal, legtöbbször a kislányunkkal a karunkon készítünk. Mi minden kellett ahhoz, hogy ma itt álljunk?
6 év a Semmelweis Egyetemen, sok-sok tapasztalat a munkában fizioterapeutaként, és a gondolat, hogy én másként szeretném csinálni. Márk oldaláról pedig több mint 12 év a kamera mögött, egy olyan látásmóddal, ami segített életre hívni az álmomat! Na meg persze a sors, ami összehozott minket egy szép Januári napon.

Viki 

Kismama jóga oktató

Mitől lesz igazán izgalmas és színes az album? Azoktól a csodálatos nőktől, akik együttműködnek velünk a fejezetek életre hívásában. Viki a tánc és a kismama jóga szerelmese, a MommyFlow alapítója, pre,- és posztnatális tréner, egy csodaszép lélek, aki a legnagyobb segítségem volt az anyává válás útján. Vele teljes az album Várandósság fejezete, muszáj megismerned!

Vendég szakértő

megismerem a MommyFlow-t!

Vanda

Dietetikus

Vanda egy mosolygós, mindig vidám, csupaszív nő, aki emellett vérprofi a szakmájában is dietetikusként. Ő az, aki a ciklus fejezet étrendi ajánlásai, mozaikétrendjei és receptjei mögött rejtőzik.  Ő is a Semmelweis Egyetemen tanult dietetikusként, majd a Testnevelési Egyetemen sport-specifikus dietetikusként.  Bár az ismertségünk nem szakmai eredetű, mikor Cilit vártam én is elmentem hozzá tanácsadásra, és a mai napig abban a szemléletben igyekszem táplálkozni, amit ő tanított! Mert ez itt nem sima mozaik étrend lesz, hanem egy kulcs ahhoz hogy elsajátítsd a megfelelő táplálkozás alapjait, ami egy életen át elkísér majd. 

Vendég szakértő

Konzultálnék Vandával!

Lapozgasd az albumot

Mi elkezdtük írni, Neked pedig nincs más dolgod, mint felfedezni a Testalbum fejezeteit. Ismerd meg a tudatos testmozgást, a regeneráció folyamatait.

beleolvasok az albumba

Gyere közelebb

Tied a tudástárunk

Feliratkoztál már a levelező listánkra? Tedd meg gyorsan, hogy az email fiókodat megtölthessük ingyenes anyagokkal, YouTube videókkal és válaszokkal a kérdéseidre, amiket még fel sem tettél!

Thank you for subscribing!

Kövesd a fejezeteket Instagramon

@testalbumstudio