Elkísérünk a mindennapokban

Ciklus

A Testalbum egyik legkülönlegesebb fejezete a Ciklus, hiszen nem csak a gyógytorna oldaláról járjuk körbe a normál ciklust, a menstruációs fájdalmakat, a PCOS-t és az endometriózist, hanem a dietetika szemszögéből is. Milyen a ciklus követő táplálkozás, és milyen egy PCOS/IR, vagy endometriózis barát mozaik étrend? Ezekre mind választ kaphatsz!

Térkép a csomagokhoz

A testalbum harmadik fejezete a női ciklust öleli körbe. 

megnézem

megnézem

megnézem

Ciklus csomag

Még nem tudod, hogy mire van szükséged?
Olvass bele az albumba!

Szeretnéd tudni, hogyan hozhatod ki a legtöbbet magadból a mindennapokban? Ismerd meg a ciklusod működését, sportolj és táplálkozz a részciklusok igényeit szem előtt tartva.  Tanuld meg csillapítani a menstruációs fájdalmadat gyógytornával, és gátizom tornával, vagy tanuld meg a helyes kinezio tape felhelyezést a görcsök csillapítására. Ismerkedj meg az összes fizioterápiás eszközzel a ciklusoddal kapcsolatban, a meleg kezelésen át, a TENS készülékek használatán keresztül, a vény nélküli gyógyszerek alkalmazásáig. A csomagban található ebook ebben segít neked, Kriván-Nagy Vanda dietetikus és Somay-Kovács Tímea gyógytornász vezetésével.  A két videó pedig a menstruációs panaszok esetén végzendő gyógytornát hozza el az otthonodba.

Kiknek?
Minden tudatos nőnek, aki nem él ciklus betegséggel (PCOS és társai), de a normál a ciklus is fájdalmas számára, erre pedig gyors megoldást szeretne.

3 hónapos program

Ár: 12.000 Ft


Ciklus ebook : 61 oldalas letölthető PDF

Lazító torna videó - menstruációs görcsökre és derékfájdalomra (20 perc) 

Gátizom kontroll videó - menstruációs görcsökre (20 perc)

Megveszem

Timi

A görcseimre régen gyógyszert vettem be, aztán megértettem mi okozza a görcsöket, hogyan tudom ezt a tudásom segítségével enyhíteni és már nem kellett gyógyszer.

Timi

Ha csak az aktuális testsúly 5%-val sikerül csökkenteni a testtömeget, csökken az androgén hormonok szintje a vérkeringésben, ezzel pedig mérséklődik az összes tünet, amit a férfi nemi hormonok magas szintje okoz PCOS esetén. 

Vanda

Egy vizsgálatban, ahol a meddőség rizikó faktorait nézték, a rizikó 50%-kal csökkent azoknál az endometriózisban szenvedő nőknél, akik növényi eredetű fehérje forrásokat kaptak.

PCOS csomag

A PCOS kezelésében a legjobb eredményeket holisztikus terápiával érhetjük el, tehát teljes életmód terápiával. A megfelelő edzésprogram akár 50%-os javulást hozhat a menstruáció rendszeressé tételében és az ovuláció elősegítésében. A súlycsökkentés és a megfelelő testösszetétel elérése ennek az egyik legfontosabb komponense, hiszen hatására javul a glükóz intolerancia, aminek köszönhetően mind a reproduktív, mind a metabolikus eltérések orvosolhatóak. A PCOS ebookban választ kapsz arra, mi is áll a betegség hátterében, és hogyan hat erre a mozgás és a táplálkozás.  Kapsz egy Kriván-Nagy Vanda dietetikus által összeállított 5 étkezéses mozaik étrendet, sok-sok opcióval, és 40 inzulinrezisztencia barát, ínycsiklandó recepttel. Illetve egy 4 hetes edzéstervet, 5 videó edzéssel, és két gyógytorna videót a menstruációs fájdalom ellen. 

PCOS ebook: 100 oldalas letölthető PDF

Alsó végtag erősítő videó 1.  (30 perc)

Alsó végtag erősítő videó 2. (30 perc)

Felső test erősítő videó 1. (25 perc)

Felső test erősítő videó 2. (30 perc)

Pilates teljes test videó (30 perc)

Lazító torna videó - menstruációs görcsökre és derékfájdalomra (20 perc) 

Gátizom kontroll videó - menstruációs görcsökre (20 perc)Kiknek?
Minden PCOS-ben szenvedő nőnek, aki készen áll a változásra.

Választható 3 vagy 6 hónapos program

Ár: 25.000 Ft

Ár: 30.000 Ft

megveszem (3 hónap)

megveszem (6 hónap)

Endometriózis csomag

Gyere és légy részese ennek a mindent felölelő programnak, ahol a fizioterápia és a dietetika összes tudományosan igazolt módszerét bevetjük az endometriózis ellen. Gyakorolj Somay-Kovács Tímea gyógytornásszal fájdalomcsillapító lazító tornát, javítsd a szexuális életed a gátizom és alsó végtag lazítással, és tanuld meg hogyan végezhetsz magadon hasi masszázst, hogyan helyezz fel tapet. Ismerd meg az összes természetes fájdalomcsillapítási lehetőséget, és életmód tanácsot. Kezdj bele még ma a Plant Based Diet mozaik étrendbe, amit Kriván-Nagy Vanda dietetikus kimondottan az endometriózis okozta  panaszok enyhítésére állított össze Neked, 42 színes és izgalmas recepttel. 

Kiknek?
Annak, aki szeretne minden alternatív lehetőséget is megragadni az endometriózis elleni harcban a mozgás és a táplálkozás tudományosan igazolt eszközeit bevetve.

3 hónapos program

Ár: 25.000 Ft

Endometriózis ebook : 98 oldalas letölthető PDF

Lazító torna videó - menstruációs görcsökre és derékfájdalomra (20 perc) 

Gátizom kontroll videó - menstruációs görcsökre (20 perc)

Gátizom és alsó végtag lazító videó  (20 perc)

Hasi masszázs videó (13 perc)


Megveszem

Mi a következő lépés?

1

2

3

Kattints a kiválasztott csomag alatt a megveszem gombra, majd regisztrálj magadnak egy fiókot a Testalbumra a Memberspacen keresztül. 

Sikeres fizetés után átirányítunk a megvásárolt program oldalára, ami fix idejű, vagy havi előfizetésként lesz elérhető számodra. 

Az előfizetés lejárata, vagy (havi konstrukció esetén) lemondása után a hozzáférésed megszűnik.

Szeretnél valami ingyeneset?

Iratkozz fel, hogy hozzáférhess az ingyenes tudástárunkhoz!

Thank you for subscribing!

Kövesd a fejezeteket Instagramon

@testalbumstudio