Ahol megtanuljuk a testünket tudatosan használni, fejleszteni, gyógyítani és mindeközben szeretni, elfogadni.

Online mozgásstúdió

ciklus

gerinc

várandósság

A Testalbumról

Mi vár rád?

A Testalbum egyedi megközelítésben használja a fizioterápiát, a jógát és a dietetikát: fenntartható megoldást kínál, amivel beépítheted őket a mindennapjaidba. Fogja a kezed és vezet azon az úton, ahol a tudatos testmozgás és az egészséges testkép mindannyiunk számára hozzáférhető. Online programjaink segítségével az otthonod kényelméből tehetsz az egészségedért. 

Legyen szó 2-4-6 hetes gerinc tréningjeinkről, a várandósságot körül ölelő online videós csomagjainkról kismama jógával és regenerációs gyógytornával, vagy a női ciklust harmonizáló életmód programjainkról, ránk számíthatsz! Itt biztonságban leszel.

Csomagok és programok

megnézem

Timi vagyok, fizioterapeuta és a Testalbum egyik megálmodója. A férjemmel - Márkkal - közös szerelem projektünk az album, amit az ő kameráján keresztül szólaltatunk meg. Egymást kiegészítve, nagy adag humorral, még nagyobb szakmaisággal és legtöbbször egy kisbabával a karunkon készítjük az album újabb fejezeteit.

az albumról

Szia,

Tapasztalatok

Huu Timi, nagyon tetszenek a Tudatosság Gerinc videók, olyan helyeken érzem a hátam, ahol még sosem! Pont ilyen gyakorlatokra van szükségem! Végre szép lesz a tartásom és a hasizmomat is érzem, olyan szuper.

Fanni

Tapasztalatok

Köszönöm szépen, sokat segítettél!
Szinte elviselhetetlen fájdalmam volt,a fejem annyira fájt, hogy éjszakákat nem aludtam,minden mozdulatnál a sírás kerülgetett!
Már az első torna után tudtam aludni,enyhült a fájdalom és napról napra jobban érzem magam, hamarosan nyoma sem lesz a szenvedésnek!

Ágnes

Tapasztalatok

Annyira örülök, hogy rád találtam! Épp most mondtam a férjemnek a kismama jógám után, hogy annyira hiánypótló a küldtetésed, főleg ilyen stílusosan!

Niki

Tapasztalatok

Újjászülettem, fájdalmaim megszűntek, megnyúlt, kilazult a testem, szép az élet! 
Néha majd belehalok a tornáidba, első próbálkozásra nem is megy, de annyira megéri belekezdeni , gyakorolni, megcsinálni, testileg-lelkileg harmonizál, egyensúlyba hoz, imádom - és ez az egyik kedvencem lett.


Edina

Tapasztalatok

Drága Timi, nagyon sokat köszönhetek neked, teljesen véletlenül találtam rád anno, a legnagyobb egészségügyi problémám előtt. Ahogy újra mozoghattam, a te anyagod volt az első amihez nyúltam és ami segít a mai napig is regenerálódni!

Erzsi

Tapasztalatok

Köszi gyógyszerrel is nehezen bírom, de mióta rendszeresen végzem a tornát menzeszkor, már gyógyszer nélkül is bírom. 

Erika

Ingyenes tudástár

Rengeteg anyaghoz biztosítunk hozzáférést - legyen szó videóról, kihívásokról, kérdezz-felelekről - mégpedig teljesen ingyen! Nincs más dolgod, mint feliratkozni a hírlevelünkre és figyelni az email fiókodat!

Thank you for subscribing!

Ha csak olvasgatnál gyere a Testalbum blogra!

blog

Próbáld ki

Tornázz egyet Timivel!

Kövesd a fejezeteket Instagramon

@testalbumstudio